Øvrebø ski til Liatoppen skiskytterfestival

Postet av Eirin Hægeland den 4. Apr 2022

1.-3. april var det endelig klart for verdens største skiskytterfestival i Ål i Hallingdal med over 1000 deltakere. 13 løpere fra Øvrebø ski var med, i tillegg til søsken og foreldre som støtteapparat. Med Øvrebø-flagget planta på «Øvrebø-haugen», strålende vær og mange gode prestasjoner ble det ei kjempe flott helg! 

Fredagen var det stafett med tre løpere på hvert lag, som alle har to skytinger og går tre runder på ski. Øvrebø-løpere var med i flere mix-lag, men i gutteklassen 11-12 år var det et rent Øvrebø-lag. Elias Byberg, Aksel Ellingsberg og Fredrik Hægeland gjennomførte alle supergode etapper! Alle tre fikk fullt hus på standplass, med kun bruk av fire ekstraskudd til sammen. Det resulterte i at de gikk inn til en finfin 2. plass!!
Premiene ble utdelt på åpningsshowet i Ål sentrum av Tarjei Bø og Ingrid Landmark Tandrevold.
På lørdag og søndag var det individuelle løp, sprint og normal distanse. Det var innskyting fra kl. 07 og siste løpere startet 16:45, så det var lange dager med mye heiarop, skismøring, stillemeldinger, skytinger og skigåing.

Det ble mange gode prestasjoner både på standplass og i sporet. Den beste enkeltprestasjonen av Øvrebø-løperne var Elias Byberg som tok 3. plass på sprinten på lørdag. Han skøt to fulle hus og hadde en super fart i sporet! En utrolig bra prestasjon!

Det er utrolig gøy å reise på tur en så stor gjeng med både barn, ungdommer og voksne! Og selv om ikke alle kom på pallen hadde alle ei super gøy helg med minner for livet! Vi gleder oss allerede til neste år!!!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.