Øvrebø ski tilbyr trening innenfor skiskyting og langrenn i et av landets flotteste anlegg på Sandripheia. Det er rundt  30-40 aktive utøvere fra 3. klasse og oppover.

Det er stort fokus på skilek og treningsglede, og at alle skal føle på mestring på individuelt nivå. Men ved hjelp av våre dyktige trenere og motiverte utøvere er det gode muligheter for å oppnå høye mål også.

Vi har stort sett noe trening året rundt, men hovedsesongen er jo vinterstid. På Sandrip er det snøproduksjonsanlegg, og vi har derfor stort sett gode treningsforhold. I sommerhalvåret er treningen både på rulleski og annen barmarkstrening. 

I løpet av året er det flere løp både på Sanrip, på sørlandet og lenger rundt i landet. Det er frivillig å gå løp, og utøverne og foreldre velger selv å være med på det de ønsker. Vi prøver imidlertid å organisere greie og rimelige overnattingsmuligheter når det er renn litt lengre avsted. Det er utrolig gøy å reise på tur med barn, ungdom og foreldre, og heie, hjelpe og oppmuntre hverandre!! Det skaper et godt og samlet miljø!

Vi ønsker alle, uansett ferdigheter og målsetninger, velkommen på trening!


Øvrebø ski arrangerer også Telenorkarusell hver vinter. Dette er et tilbud for barn i alle aldre.

Bli medlem